Anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t?

În cazul în care sunteți însoțitor de mașină, știți importanța a patru anvelope de iarnă. Fără un set grozav de anvelope de iarnă, este posibil ca mașina dumneavoastra să nu fie competentă să supraviețuiască lunilor mai reci. Osha cere tuturor să poarte o anvelopă nouă de iarnă atunci când lucrează într-un mediu rece. Dacă nu sunteți sigur dacă se află în interiorul anvelopei de iarnă, consultați producătorul. Aruncă o privire la lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cauți o anvelopă de iarnă:

Asigurați-vă că anvelopa mașinii are cel puțin 18 inci lățime în diametru.

Asigurați-vă că anvelopa este montată pe interior cu roata.

Asigurați-vă că anvelopa este cu siguranță umflată la 40 de lire sterline de forță pe inch pătrat (psi).

Anvelopa trebuie să aibă cel puțin 2,5 inci lățime.

Anvelopa trebuie să aibă o lățime de cel puțin 1,5 inci de la margine.

Anvelopa nu trebuie să fie la mai puțin de 0,85 inci de sol.

2

Anvelopa trebuie să aibă o adâncime a benzii de rulare de cel puțin.

Roata trebuie să aibă o grosime asociată a peretelui lateral de cel puțin 1,0".

Anvelopa trebuie să aibă o grosime nouă a flancului care implică cel puțin.

Roata trebuie să aibă un grad de rulare de cel puțin 1,2

Anvelopa auto trebuie să aibă un anumit tip de detaliu al benzii de rulare de nu mai puțin de 2,0 inci.

Anvelopa specială ar trebui să aibă o densitate a peretelui secțiunii de nu mai puțin de 1.

De obicei, anvelopa ar trebui să aibă o grosime a peretelui de cel puțin 2,5 inci.

Care reprezintă atuurile de anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t?

Există multe aspecte pozitive în utilizarea anvelopelor de iarnă pentru utilizarea în sezonul de iarnă. Un avantaj este că au o tracțiune mai bună pe teren înghețat sau acoperit cu zăpadă. Anvelopele pentru vreme de iarnă vor fi, de asemenea, proiectate pentru a rezista derapajului, prevenind formarea asociată gropilor în interiorul drumului.

Care sunt inconvenientele anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t?

Există câteva dezavantaje în folosirea anvelopelor de iarnă pe o mașină în timpul iernii. Primul dezavantaj este că nu sunt la fel de bune ca anvelopele de vară când este frig afară. Acest lucru se datorează faptului că anvelopele de vară au o tensiune mai mare a aerului și pot oferi o aderență mai bună atunci când afară este frig. Anvelopele sezonului de iarnă nu au acest beneficiu și pot face ca vehiculul să piardă tracțiunea pe lângă faptul că îl încetinește. De asemenea, cauciucurile de iarnă nu țin la fel de bine când afară este ud. Acest lucru se datorează faptului că au mult mai puțin stres aerian și nu pot oferi cu adevărat aderența maximă.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t?

Există multe aspecte negative în a putea anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t. Unele dintre dezavantajele acestor roți sunt că nu durează la fel de mult ca alte anvelope, nu pot avea la fel de multă tracțiune în condiții de gheață și este posibil să nu reziste la fel de mult.

În general, tigarul de anvelope pentru sezonul de iarnă Tiresmith este o decizie bună pentru cei care au nevoie de o roată fiabilă pe timp de iarnă. Această roată este eficientă pentru a oferi forță de tracțiune și durabilitate dacă ningeți sau conduceți pe suprafețe alunecoase. Este o decizie înțeleaptă pentru cei care trebuie să economisească și bani.

Anvelopa de iarna tigar winter 185 65r15 88t este alegerea ideală pentru cei care caută o anvelopă excelentă și durabilă. Această anvelopă este construită pentru a suporta multă uzură, oferind performanțe excelente atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult