Anvelope 165 65 r14 iarna second hand

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope 165 65 r14 iarna second hand. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul second hand

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelope 165 65 r14 iarna second hand?

Dacă vehiculul tău va călători iarna, atunci trebuie să aibă anvelope bune. Anvelopele vă pot ajuta să vă mențineți mașina în mișcare pe stradă și să facă călătoriile mai confortabile. De asemenea, anvelopele vă pot proteja de daune dacă loviți ceva în timpul călătoriei.

Care reprezintă atuurile de anvelope 165 65 r14 iarna second hand?

Există mai multe motive pentru a alege anvelopele care au un număr de 165-65R14 iarna. Patru anvelope cu acest profil sunt mai rezistente la uzură pe vreme rece, ceea ce înseamnă că durează mai mult. De asemenea, de obicei, modelul benzii de rulare este conceput pentru a oferi mai multă aderență pe gheață și zăpadă, ceea ce face dificilă pierderea aderenței degetelor și anvelopelor.

Care sunt inconvenientele anvelope 165 65 r14 iarna second hand?

Există câteva dezavantaje la utilizarea roților cu lățime de 165/65R14 în timpul iernii. În primul rând, circumferința unei anumite anvelope este de obicei mai mică decât cea a unei anvelope de mașină cu o lățime mai mare. Acest lucru poate face mai dificilă obținerea unei aderențe foarte bune pe suprafață atunci când este nevoie de tracțiune și, de asemenea, poate ajuta la îngreunarea repoziționării mașinii. În al doilea rând, de obicei, intervalul de tensiune al anvelopei va fi mai mic, prin urmare poate să nu fie la fel de fiabil pe vreme rece. În al treilea rând, roata poate să nu fie la fel de durabilă în condiții de vreme mai rece. În cele din urmă, anvelopa poate să nu fie la fel de reactivă la frânare sau la deplasarea prin zăpadă.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelope 165 65 r14 iarna second hand?

Există câteva aspecte dăunătoare pentru anvelopele de dimensiunea 165/65R14 iarna. Cel mai frecvent dezavantaj este că aceste anvelope nu sunt la fel de bune pe vreme rece ca în timpul verii. De asemenea, aceste anvelope pot fi mai greu de prins pe suprafețele umede și pot să nu fie la fel de durabile.

Dacă sunteți în căutarea unei anvelope bune pentru a conduce o mașină în timpul iernii, ar trebui să vă gândiți să cumpărați o anvelopă cu o lățime de 165 logistik. Această anvelopă este capabilă să ofere o aderență bună în toate tipurile de vreme. În plus, este și o opțiune bună dacă sunteți în căutarea unei anvelope de încredere, care să reziste mult timp.

Dacă sunteți la cumpărături pentru o anvelopă bună pentru sezonul de iarnă, căutați anvelopa 165/65R14 prin Bridgestone. Aceste anvelope oferă performanțe bune și durabilitate pentru iarnă și vă vor ajuta să vă mențineți pe picioare tot timpul.

Dacă afară este frig, acum este momentul perfect pentru a umfla toate cele patru anvelope. Anvelopele auto sunt unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți avea pe vehicul și joacă un rol important în experiența dumneavoastră de conducere. Atâta timp cât anvelopele tale sunt umflate, poți conduce în majoritatea condițiilor și vei putea circula pe drumuri în cele mai reci condiții meteo. Iarna, umflați-vă anvelopele și veți putea aprecia experiența dumneavoastra de călătorie în toate tipurile de vreme.

Când vine vorba de găsirea celor mai bune anvelope de iarnă, trebuie să țineți cont de condițiile meteorologice înghețate. Dacă sunteți în căutarea unor anvelope noi pe piață, este important să le alegeți pe cele care vă vor oferi cele mai bune performanțe pe vreme rece. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună selecție:

Uită-te la adâncimea de urmărire. Adâncimea benzii de rulare este importantă deoarece afectează duritatea roții. Adâncime=adâncime/2.

Trece prin lățime. Lățimea este și ea importantă deoarece influențează confortul anvelopei.

Uitați-vă la tipul de clădire. De exemplu, banda de rulare mai dură oferă o tracțiune mai bună pe vreme de iarnă.

Uită-te la prețul de vânzare. Pretul este foarte important pentru ca de obicei afecteaza calitatea anvelopei.

Verificați modelul de urmărire al anvelopei. Modelul benzii de rulare este foarte important deoarece afectează siguranța anvelopei.

Garantați că anvelopa se va ajusta la presiune. Modificarea presiunii în anvelope poate ajuta la îmbunătățirea performanței anvelopelor pe vreme rece.

Renunțând la țigări în căutarea unei roți care va funcționa bine iarna, vrei să iei în considerare modelul 16565R14. Această roată este special concepută pentru utilizare pe zăpadă și oferă, de asemenea, performanțe excepționale. Pe lângă performanțele sale excelente pe zăpadă, 16565R14 este, de asemenea, incredibil de durabil, ceea ce înseamnă că nu va trebui să reziste mult la frig.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult