Anvelope 175 65 r14 all season second hand

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope 175 65 r14 all season second hand. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul second hand

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelope 175 65 r14 all season second hand?

Patru anvelope sunt o parte importantă a eficienței unui vehicul și, pentru un model de manevrabilitate corect, este important să se mențină presiunea adecvată în anvelope. Presiunea în anvelope este măsurată în lire-forță pe inch pătrat și cu cât este mai mare forța pe liră pe inch pătrat (psi), cu atât anvelopa este mai dură. Roțile sunt evaluate în lire-forță pe inch pătrat și, cu cât numărul este mai bun, cu atât anvelopa este mai dură.

Când verificați presiunea în pneurile mașinii, este important să utilizați un manometru. Un evaluator de presiune este un dispozitiv care este utilizat pentru a măsura tensiunea unei anvelope. Un tensiometru include un număr și, cu cât este mai mare, cu atât presiunea este mai mare. Tensiunea din anvelopa dumneavoastra este calculată în psi. Pentru a verifica presiunea din roată, utilizați un manometru.

Când conduceți, trebuie să mențineți tensiunea corectă a anvelopelor. Presiunea cerută de anvelope este indicată pe peretele lateral al anvelopei. Presiunea de care au nevoie anvelopele dumneavoastra este diferită pentru fiecare tip de stil de călătorie. De exemplu, atunci când conduceți în oraș, presiunea unei anvelope de înaltă presiune este de obicei de 120 PSI. Într-o plimbare în stil backcountry, presiunea pentru o anvelopă de înaltă presiune este de obicei de 80 de LIBRE DE FORȚĂ PE INCO PĂTRAT (PSI). Presiunea din propria anvelopă va fi măsurată în psi. Ar trebui să utilizați un manometru pentru a evalua presiunea din propria anvelopă.

Care reprezintă atuurile de anvelope 175 65 r14 all season second hand?

Există multe avantaje în a alege patru anvelope care sunt 175/65R14 până la capăt. Această selecție de anvelope oferă o serie de atribute care pot oferi conducătorului o experiență de condus mai bună.

Unul dintre principalele beneficii ale alegerii unei anvelope auto 175/65R14 aproape toate anotimpurile este că vă oferă o gamă mai largă de performanțe decât alte tipuri de anvelope. Acest lucru înseamnă că pot oferi pilotului o gamă mai largă de manevrabilitate și putere de la sistemul de frânare, ceea ce poate fi important pe o călătorie mai lungă. De asemenea, un anumit tip de anvelopă multisezon 175/65R14 poate oferi mult mai multă stabilitate pe teren accidentat, ceea ce este crucial pe o călătorie foarte lungă.

Pe lângă utilizarea unei anvelope pentru toate anotimpurile 175/65R14, este propria sa capacitate de a merge mai mult. Acest lucru se datorează faptului că au o selecție mai largă de proprietăți care pot oferi o viață mai lungă a anvelopelor decât alte tipuri de anvelope. Aceasta înseamnă că călărețul le poate folosi frecvent și nu va trebui să le înlocuiască pe toate la fel de des.

Care sunt inconvenientele anvelope 175 65 r14 all season second hand?

Diferite tipuri de patru anvelope au diferite dezavantaje. Unele sunt mult mai puțin rezistente decât altele și se pot uza rapid. De asemenea, unele anvelope au un agent de rezistență mai mare, care vă poate încetini.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelope 175 65 r14 all season second hand?

Există câteva aspecte negative cu privire la anvelope care vă pot afecta propria experiență de condus. Primul este că aceste anvelope cu siguranță nu sunt la fel de durabile ca anvelopele mai vechi. De fapt, o anvelopă de 175/65R14 poate dura doar aproximativ 50.000 ml înainte de a fi schimbată. De asemenea, dacă conduceți pe o suprafață umedă, este posibil ca anvelopa dumneavoastra să nu aibă o aderență adecvată, așa cum ar putea fi pe o suprafață uscată.

În cea mai dificilă vreme de iarnă, este esențial să aveți patru anvelope bune și durabile pe mașină. Când cumpărați patru anvelope de la un dealer de încredere, obțineți anvelope de înaltă calitate care ar putea dura tot sezonul. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni grozave, la prețuri accesibile, nu căutați mai departe decât selecția noastră de anvelope auto pentru orice vreme 175-65 r14. Avem o mare varietate de anvelope care se potrivesc oricărei mașini, iar selecțiile sunt de obicei în stoc, astfel încât să vă puteți configura propriile anvelope cât mai curând posibil.

Dacă sunteți în căutarea unui nou set de patru anvelope, veți dori să vă uitați la 165/75/R14 pentru vehicul. Acest combo special oferă performanțe generale bune și stabilitate, rămânând în același timp accesibil. De asemenea, aceste tipuri de anvelope sunt de obicei rezistente la uzură, ceea ce înseamnă că aveți voie să vă păstrați anvelopele în stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult