Anvelope 175 70 r14 second hand

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope 175 70 r14 second hand. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul second hand

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelope 175 70 r14 second hand?

Anvelopele sunt unul dintre cele mai critice elemente ale mașinii. Ele joacă un rol foarte important în stabilitatea mașinii și ajută la îmbunătățirea performanței acestei mașini în mod normal. Anvelopele pot fi înlocuite dacă nu pot oferi nivelul de performanță sau poate tracțiunea la care se așteaptă șoferul.

Care reprezintă atuurile de anvelope 175 70 r14 second hand?

Anvelopele 175/70R14 au unele avantaje. În primul rând, această anvelopă specială este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unei alternative fiabile și accesibile. În al doilea rând, aceste anvelope oferă o rezistență bună la uzură, ceea ce este important dacă conduceți frecvent în condiții nefavorabile. În cele din urmă, această anvelopă este și o decizie înțeleaptă dacă sunteți în căutarea unor anvelope care să ofere performanțe bune pe șosea.

Care sunt inconvenientele anvelope 175 70 r14 second hand?

Când căutați anvelope, este important să vă uitați la tipul și dimensiunea anvelopei. Anvelopele care folosesc un diametru asociat cu 175 sau 70 au o rezistență la rulare foarte scăzută, ceea ce înseamnă că se vor învârti și se vor reșapa mai repede pe sol. Acest lucru vă poate oferi un avantaj în timpul curselor sau pe suprafețe alunecoase. Anvelopele cu dimensiunea de 75 sau 45 au un nivel mai ridicat de rezistență la rulare, ceea ce înseamnă că se pot întoarce mai încet pe sol. Acest lucru vă poate oferi un dezavantaj la evenimente sau pe podele alunecoase.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelope 175 70 r14 second hand?

Există multe caracteristici negative în patru anvelope 175/70 r14. Aceasta este o anvelopă de circumferință comună și este adesea folosită pentru ATV-uri, snowmobile și alte vehicule mari. Atunci când aceste anvelope sunt de obicei umflate la tensiunea maximă, pot produce o presiune diferențială periculoasă. Această distincție poate crea o situație riscantă atunci când pneuabcde. Când anvelopa este umflată la presiunea maximă, tensiunea este prea mare și anvelopa mașinii poate precipita. Acest lucru se poate întâmpla rapid și va duce la răni grave sau chiar deces.

Un alt aspect negativ al anvelopelor 175/70 r14 este ca nu sunt recomandate pentru utilizare in zone umede. Suprafețele umede pot provoca explozia anumitor anvelope și chiar pot provoca vătămări grave.

Dacă sunteți în căutarea unei anvelope de încredere, care poate oferi performanțe excelente, păstrând în același timp siguranța, atunci ar trebui să vă gândiți să alegeți o anvelopă cu o lățime asociată cu 175 mm. Această dimensiune specială este ideală pentru vehiculele care sunt utilizate în principal pe suprafața solului, deoarece oferă o aderență bună și este capabilă să reziste la depreciere.

Dacă generați pe drumul de pornire, ar trebui să vă simțiți confortabil folosind anvelope cu o presiune de cel puțin 16 psi. Acest lucru se datorează faptului că anvelopele de înaltă presiune pot cauza derapajul sau derapajul mașinii. Anvelopele care sunt evaluate la 25 psi sau mai mult sunt, în general, recomandate pentru o conducere mai sigură. Când cumpărați anvelope pentru autovehicule, asigurați-vă că verificați recomandările de stres în anvelope și le comparați cu anvelopele vehiculului dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult