Anvelope 175 80 r14 iarna

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope 175 80 r14 iarna. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelope 175 80 r14 iarna?

În ceea ce privește iarna, a avea patru anvelope bune este cheia. Nu numai că vă protejează mașina de distrugere, dar o pot menține fără probleme de tracțiune și gheață suplimentară. Iată cinci elemente de luat în considerare atunci când alegeți anvelopele auto pentru a fi folosite în lunile de iarnă:

Asigurați-vă că dimensiunile anvelopelor sunt potrivite pentru vehiculul dumneavoastra.

Anvelopele vă pot ajuta vehiculul să se deplaseze mai ușor prin zăpadă și gheață, dar de fapt au o șansă mai mare de a funcționa defectuos dacă sunt prea mari sau prea mici. Asigurați-vă că selectați o dimensiune a anvelopei auto care este cu siguranță adecvată pentru mașina dumneavoastra și pentru terenul pe care o veți folosi.

Verificați tensiunea de umflare.

Dacă mașina dumneavoastră nu are un test de presiune, este important să verificați presiunea de umflare a anvelopelor dumneavoastră. Cu cât presiunea este mai mare, cu atât anvelopa va aderență mai bine pe gazon.

Verificați modelul suportului media.

Stilul de rulare a anvelopelor mașinii tale va juca un rol important în tracțiunea adecvată pe sol și ușurința cu care se vor deplasa prin zăpadă și gheață. Asigurați-vă că examinați modelul benzii de rulare al tuturor celor patru anvelope înainte de a începe călătoria.

Inspectați tensiunea particulară de umflare a celor patru anvelope înainte de a începe să generați.

Asigurați-vă că verificați tensiunea de umflare a anvelopelor înainte de a începe să conduceți o mașină pentru a evita deteriorarea vehiculului.

Alegeți o anvelopă în stare bună.

Anvelopele excelente pot rezista mulți ani, dar pot fi afectate și de uzură. Asigurați-vă că alegeți o anvelopă care este în stare bună și totuși este în garanție.

Care reprezintă atuurile de anvelope 175 80 r14 iarna?

Există multe avantaje în utilizarea a patru anvelope cu o circumferință de 175/80 iarna. Folosind o lățime de această dimensiune, patru anvelope pot prinde mai bine gheața și zăpada și pot preveni blocarea vehiculului. În plus, o anvelopă mai largă permite și mai multă stabilitate în zonele alunecoase, ceea ce vă poate economisi timp și bani pe vremea de iarnă.

Care sunt inconvenientele anvelope 175 80 r14 iarna?

Există unele dezavantaje la aplicarea anvelopelor la 175 sau 80 de lire sterline forță pe inch pătrat (psi) iarna. Cel mai mare dezavantaj este că anvelopa poate fi foarte greu de început. Acest lucru se datorează faptului că cauciucul în special are mai puțină rezistență și poate fi zdrobit foarte ușor la pornire. De asemenea, anvelopa specială poate fi chiar foarte zgomotoasă atunci când este oferită la viraj.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelope 175 80 r14 iarna?

Dacă vă gândiți să cumpărați anvelope de iarnă pentru mașini, este important să cunoașteți dezavantajele acelor roți. Iată 5 lucruri de reținut:

Greutatea anvelopei îi poate afecta eficacitatea.

Când cumpărați un tip de anvelopă mai grea, este posibil să nu aveți capacitatea de a merge la fel de repede în timpul navetei. Acest lucru poate avea un impact asupra vitezei mașinii dumneavoastra împreună cu manevrabilitatea.

Este posibil ca această anvelopă să nu reziste la fel de mult pe vreme rece.

Odată ce temperatura scade, cauciucul din interiorul unei anvelope poate începe să se îmbunătățească. Acest lucru ar putea duce la uzura roții mult mai repede decât dacă janta ar fi făcută dintr-un plastic mai moale.

Este posibil ca anvelopa mașinii să nu fie capabilă să gestioneze gheața și zăpada.

Dacă doriți să cumpărați o anvelopă care poate face față zăpezii și gheții, poate doriți să luați în considerare un alt tip de roată. Cel mai probabil, o anvelopă mai grea nu va putea face față zăpezii și gheții.

Este posibil ca anvelopa specială să nu poată face față multor varietăți diferite de vreme.

În cazul în care doriți să cumpărați anvelopa care poate face față multor tipuri diferite de condiții meteorologice, este posibil să doriți să căutați un alt tip de anvelopă. Este posibil ca un tip de anvelopă mai greu să nu poată face față gheții și condiții excelente de schi, precum și o anvelopă mai moale.

Este posibil ca anvelopa să nu reziste la fel de mult ca alte tipuri de anvelope.

Când căutați să cumpărați un tip de anvelopă care va dura mai mult, poate doriți să luați în considerare un alt tip de anvelopă. O anvelopă mai substanțială probabil nu va fi la fel de durabilă ca o anvelopă de lux.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni durabile, pregătite pentru iarnă, uitați-vă la roțile Bridgestone. Aceste patru anvelope au statutul de rezistente și durabile și vor face o treabă excelentă pentru a vă menține vehiculul în siguranță pe șine.

Căutați un set bun de anvelope pentru a vă pregăti mașina pentru iarnă? Compania Goodyear, folosită pe scară largă, oferă o serie de anvelope create pentru a lucra cu clima din zonă. De la anvelopa populară cu lățimea de 175 de milimetri până la anvelopa mai grea, cu lățimea de 80 de milimetri, compania are roata perfectă pentru mașina dumneavoastra Colecția Goodyear de anvelope auto pentru iarnă vă va livra cu siguranță mașina, folosind forța de tracțiune suplimentară de care are nevoie pentru a rămâne pe drum în lunile de iarnă.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult