Anvelope 195 60 r16

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de anvelope 195 60 r16 sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de anvelope 195 60 r16 la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Anvelope 195 60 r16?

Jack despre toate meseriile, stapan pe niciunul, anvelope 195 60 r16 despre toate anotimpurile sunt in regula, dar nu sunt anume despre grozave la nimic. Daca doriti doar sa montati un set despre anvelope 195 60 r16 si sa uitati despre el, atunci obtineti toate anotimpurile. Nu vor avea o anvelopa despre iarna sau despre unul sau doi sezoane atunci cand se va incalzi si, cu siguranta, nu vor avea tractiunea unei anvelope 195 60 r16 despre primavara pe zapada. Dar nici ele nu vor fi inutile in niciun context. In stil ideal, daca traiesti cu un climat rece, vei avea doua seturi despre anvelope 195 60 r16 - vara si orice altceva.

Anvelopele pentru camioane si SUV sunt fabricate pentru vehicule grele. Aceste tipuri de anvelope suporta nu numai greutatea vehiculului, ci si marfa pe care o transporta. Unele SUV-uri compacte au necesitate despre anvelope pentru pasageri, dar SUV-urile si autoutilitarele mai folositori ar trebui sa se lipeasca despre optiunile grele. Mai jos, am enumerat trei tipuri diferite despre anvelope.

Cand perioada se transforma, nimic nu bate o anvelopa dedicata de primavara pentru tractiune pe zapada si gheata. Iar Rogers spune ca Blizzak conduce categoria si are multi ani. Detin piata de iarna, spune el. WS90 ofera o imbunatatire incrementala frumoasa fata despre WS80 in ceea ce priveste tractiunea de zapada si gheata, dar a facut si o schimbare reala in viata de uzura a anvelopei.Bridgestone spune ca ar trebui sa poti avea un sezon suplimentar daca WS90 in comparatie cu predecesorii sai. Deci, intr-adevar, amortizati costurile anvelopelor de vara pe o momentul mai lunga si prelungiti si epoca de viata a celorlalte anvelope.

Si in moment ce producatorii nu isi pot exagera ratingul, li se permite sa-l subestimeze. Cat de mult exista subliniat si de ce le revine, dar puteti da seama ca fiecare companie priveste numerele tuturor celorlalti pentru anvelope 195 60 r16 competitive si isi orienteaza ratingul catre acel pachet despre joc. De exemplu, LTX A / T2 despre la Michelin a obtinut mai sus de 1.800 la testul UTQG. Dar Michelin i-a acordat un rating de 500. De ce? Pentru ca nu doresc ca oamenii sa se innebuneasca atunci cand anvelope 195 60 r16 lor nu dureaza 120.000 despre mile. Deci: luati calificativele despre imbracaminte cu un bob mare de sare.

Anvelopele de specialitate sunt realizate pentru conditii specifice de drum, cum este momentul despre primavara sau scenarii mecanice precum o anvelopa plata. Exista si alte anvelope despre specialitate dincolo despre cele doua tipuri enumerate mai jos, dar anvelopele de primavara si despre destina sunt cele mai utilizate de soferii despre zi cu zi.

Si in timp ce producatorii nu isi pot exagera ratingul, li se permite sa-l subestimeze. Cat despre mult este subliniat si de ce le revine, dar puteti da seama ca fiecare companie priveste numerele tuturor celorlalti pentru anvelope competitive si isi orienteaza ratingul catre acel pachet de joc. De exemplu, LTX A / T2 despre la Michelin a obtinut peste 1.800 la testul UTQG. Dar Michelin i-a acordat un rating de 500. De ce? La ca nu doresc ca oamenii sa se innebuneasca atunci cand anvelopele lor nu dureaza 120.000 de mile. Deci: luati calificativele de imbracaminte cu un bob mare de sare.

Dar banii cheltuiti de BF Goodrich au demonstrat ca K02 este cea mai fantastica anvelopa din clasa sa. Cand a fost introdusa anvelopa, compania a furnizat aceste anvelope 195 60 r16 off-the-raft pentru clasa Baja Challenge din cursa desertului Baja 1000. Fiecare vehicul care a concurat in acea clasa a purtat aceleasi anvelope 195 60 r16 pe care le-ati fi putut livra astazi in casa dvs., iar ideea a fost sa demonstreze durabilitatea anvelopei in vremea uneia dintre cele mai pedepsitoare curse off-road din lume.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult