Anvelope 215 75 r16

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope 215 75 r16. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Anvelope 215 75 r16?

Dar banii cheltuiti de BF Goodrich au demonstrat ca K02 exista cea mai geniala anvelopa din clasa sa. Cand a fost introdusa anvelopa, compania a furnizat aceste anvelope 215 75 r16 off-the-raft pentru clasa Baja Challenge din cursa desertului Baja 1000. Fiecare vehicul care a concurat in acea clasa a purtat aceleasi anvelope 215 75 r16 pe care le-ati fi putut livra astazi in casa dvs., iar ideea a fost sa demonstreze durabilitatea anvelopei in vremea uneia dintre cele mai pedepsitoare curse off-road din lume.

Jack despre toate meseriile, stapan pe niciunul, anvelopele de toate anotimpurile sunt in regula, dar nu sunt in particular de grozave la nimic. Daca doriti doar sa montati un set de anvelope si sa uitati de el, atunci obtineti toate anotimpurile. Nu vor avea o anvelopa despre iarna sau de cateva sezoane atunci cand se va incalzi si, cu siguranta, nu vor avea tractiunea unei anvelope despre vara pe zapada. Dar nici ele nu vor fi inutile in niciun context. In soi ideal, daca traiesti cu un climat rece, veti avea doua seturi de anvelope - vara si orice altceva.

In plus, anvelopa este construita cu cauciuc despre rulare infuzat cu silice, care prezinta doi tehnologie Aqua-Flume pentru o aderenta fenomenala! Combinand toate elementele de servetele active, compusi despre cauciuc si banda despre rulare completa, speranta despre viata a acestor anvelope pentru toate anotimpurile este extrem de ridicata.

Anvelopele pentru echipamente originale (OE) vin de obicei cu vehiculul voi in vremea achizitiei. Acestea sunt proiectate special despre producatorul auto si marca de anvelope 215 75 r16 pentru a se potrivi cu marca si modelul vehiculului dumneavoastra. Anvelopele despre inlocuire - de multe ori numite anvelope 215 75 r16 noi - sunt anvelope 215 75 r16 model mai generice care nu sunt potrivite pentru un vehicul specific.

Cu exceptia cazului in care inlocuiti anvelopele masinii dvs. cu setul identic cu care a venit, veti lua anumite decizii. Care este povestea cu imbracaminte despre rulare? Puteti inlocui o anvelopa rulata cu altceva? Anvelopele despre toamna merita investitia?

Exista dezavantaje? Da, intradevar. In primul rand, anvelopele off-road sunt zgomotoase. Cu cat sunt mai adaptate pentru a se aventura dincolo despre trotuar, cu atat vor fi mai puternice la viteze despre autostrada. Acest lucru se datoreaza in parte faptului ca blocurile despre rulare au goluri mari si deschise, ceea ce inseamna ca este mai putin cauciuc care atinge asfaltul decat pe o anvelopa stradala conventionala. Deci ar putea fi mai putina aderenta disponibila. Si acele pereti laterali grosi? Ele pot contribui la o plimbare mai ferma. Vestea buna este, din ce in ce mai multi producatori despre anvelope construiesc anvelope despre toate terenurile despre tip aventura usoare pentru crossovers si SUVS. Acestea sunt un mica compromis, in multe cazuri, oferind o capacitate despre off-road suficienta, fara multe dintre dezavantaje, datorita modelului despre rulare mai putin agresiv si constructiei laterale mai prietenoase cu strada.

Am rotunjit alegerile noastre dintre cele mai traditionale magazine despre anvelope 215 75 r16 pentru a se potrivi cu fiecare tip de vehicul si cu fiecare stare meteo. In general, va recomandam sa puneti toate anvelope 215 75 r16 meteorologice pe masini pentru conditii despre conducere despre zi cu zi, deoarece acestea sunt cele mai potrivite pentru conducerea orasului si autostrazi. Daca aveti lipsa de ceva mai specializat, majoritatea marcilor au factori precum anvelope 215 75 r16 cu vreme umeda, anvelope 215 75 r16 pentru zapada si anvelope 215 75 r16 sportive.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult