Anvelope 385 65 r22 5 pret

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope 385 65 r22 5 pret. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelope 385 65 r22 5 pret?

Patru anvelope sunt o parte esențială pentru aproape fiecare oprire, oprire și oprire a automobilelor. Acestea ajută la deplasarea vehiculului în timpul călătoriei și oferă o călătorie confortabilă. De asemenea, acestea trebuie înlocuite în mod regulat, așa că este important să vă dați seama de ce vor avea nevoie și cum să le înlocuiți.

Programul de monitorizare a tensiunii anvelopelor (TPMS) este de obicei un sistem pentru multe mașini care va alerta forța motrice când este timpul să vă înlocuiți toate anvelopele. Tpms urmărește presiunea în anvelope și trimite o notificare la computerul mașinii. În special anvelopele trebuie înlocuite odată ce presiunea scade sub nivelul sugerat.

De obicei, peretele lateral al unei anvelope este cea mai importantă parte a anvelopei. Trebuie sa fie in stare buna si sa nu prezinte fisuri. Banda de rulare trebuie să fie excelentă, iar peretele lateral trebuie să fie lipsit de orice distrugere. De asemenea, roata ar trebui să fie verificată pentru presiunea aerului și etanșările.

Care reprezintă atuurile de anvelope 385 65 r22 5 pret?

Există mai multe avantaje ale anvelopelor de putere care au fost 38565 r22. Acestea contin:

Economie mai bună de combustibil:

Anvelopele care au o tensiune mai mare oferă o eficiență mai bună a gazului. Când utilizați o anvelopă cu presiune mai mare, este, de asemenea, mai puțin probabil să trebuiască să o înlocuiți. Deoarece presiunea în anvelope este de obicei modificată automat pentru a vă menține experiența actuală de condus la orice viteză.

Calitate crescută a călătoriei:

Când cumpărați o roată cu o presiune mai mare, adăugați siguranță vehiculului dumneavoastra O anvelopă auto de foarte înaltă presiune oferă o calitate mult mai bună a rulării. Aceasta înseamnă că vehiculul dumneavoastră va circula cu suficientă fluiditate datorită zgomotului mai mic.

Sistem de frânare mai bun:

Când folosiți o anvelopă de înaltă presiune, adăugați și mai multă putere de oprire frânării. Aceasta înseamnă că vă puteți opri în siguranță și rapid.

Care sunt inconvenientele anvelope 385 65 r22 5 pret?

Există câteva dezavantaje la utilizarea anvelopelor cu diametrul de 385/65R22. Dezavantajul inițial ar fi că anvelopa pur și simplu nu este la fel de puternică ca o anvelopă cu diametrul 295/45R19. În plus, anvelopa nu este de obicei la fel de rezistentă la uzură ca o anvelopă cu un diametru de 305/60R15.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelope 385 65 r22 5 pret?

Există câteva aspecte negative în ceea ce privește anvelopele pe care le putem vedea. Primul este că aceste anvelope auto nu sunt la fel de durabile ca alte tipuri de anvelope auto. Acest lucru se datorează faptului că pot fi concepute pentru a fi utilizate pe străzi care nu sunt la fel de netede ca cele din lumea off-road. Acest lucru se datorează faptului că delicatețea unei anvelope noi o face mai predispusă la uzură în timp. De asemenea, aceste tipuri de anvelope nu sunt la fel de rezistente atunci când vine vorba de evitarea zgomotului atunci când mașina se poate mișca.

Dacă sunteți în căutarea unui set bun de anvelope pentru autovehicule, care să se potrivească cu noua dumneavoastra mașină, poate doriți să vă zgâriați cu anvelopele 385 65 r22 5. Aceste anvelope sunt concepute pentru a oferi o eficiență bună, în timp ce sunt confortabile la purtare.

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați anvelope, cum ar fi dimensiunea și tipul anvelopei. Când vine vorba în special de anvelopa auto 285/75R22, aceasta este alegerea ideală. Anvelopa are un diametru de 25 de inci, care este mediu, și are o presiune de uzură recomandată de 45 psi. Anvelopa specială este fabricată din cauciuc și are o durată de viață de 10.000 ml.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult