Anvelope at

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope at. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Anvelope at?

Desi te ajuta pentru a avea o reputatie sportiva, Pirelli genera si anvelope at pentru autoturisme, camioane si SUV-uri despre zi cu zi. Cu toate acestea, achizitia de inalta calitate ale marcii vin cu preturi ridicate. In timp ce exista posibil sa achizitionati o anvelopa de elita construita pentru viraje si viteza despre la Pirelli, va va costa.

O garantie despre kilometraj - numita si garantie despre viata de rulare - exista o estimare a duratei de rulare a anvelopei. Garantiile despre kilometri pot varia foarte mult nu numai intre producatori, ci si intre tipurile de anvelope. De exemplu, anvelopele despre toate anotimpurile au garantii despre kilometri mai lungi decat anvelopele despre performanta din cauza a ceea ce este necesar sa faca: conduceti rutele de navete versus conducerea in jurul traseelor despre curse.

Si in moment ce producatorii nu isi pot exagera ratingul, li se permite sa-l subestimeze. Cat de mult exista subliniat si despre ce le revine, dar puteti da seama ca fiecare companie priveste numerele tuturor celorlalti pentru anvelope competitive si isi orienteaza ratingul catre acel pachet despre joc. De exemplu, LTX A / T2 de la Michelin a obtinut mai sus de 1.800 la testul UTQG. Dar Michelin i-a acordat un rating de 500. De ce? La ca nu doresc ca oamenii sa se innebuneasca atunci cand anvelopele lor nu dureaza 120.000 despre mile. Deci: luati calificativele de imbracaminte cu un bob mare despre sare.

Expertii de la Michelin conduc centre de cercetare de pe planeta care lucreaza in toate zilele pentru a regla modelele apetisante ale anvelopelor. Cercetarile incep cu testarea si observarea anvelopelor pentru sporturi cu motor. Expertii isi aplica apoi concluziile in aplicatiile despre zi cu zi pentru a formula cele mai apetisante anvelope at auto pentru soferii de zi cu zi.

Analizand intregul spectru de piese auto, anvelopele au, despre departe, cea mai mica variatie. Exista atat de multi lucruri care poti avea setul perfect pentru vehiculul dumneavoastra si nevoile unice de conducere. Daca consultati orice catalog al anumitor companii de anvelope / cele mai exclusive anvelope auto, este niveluri diferite in ceea ce priveste pretul.

Compania ofera anvelope pentru echipamente originale si anvelope despre inlocuire, ambele putand include o garantie limitata despre pana la cinci ani, daca este defecte ale producatorului. Michelin ofera, despre asemenea, garantii despre kilometri despre lunga epoca cu multe dintre modelele sale, cum este acoperirea despre 80.000 de mile a aparatorilor Michelin. Fata despre alte marci despre anvelope, aceasta lungime a garantiei este mai sus de medie. Anvelopele Michelin sunt o optiune puternica daca conduceti o masina despre pasageri, SUV, camion usor sau masina sport.

Si in moment ce producatorii nu isi pot exagera ratingul, li se permite sa-l subestimeze. Cat de mult exista subliniat si de ce le revine, dar puteti da seama ca fiecare companie priveste numerele tuturor celorlalti pentru anvelope at competitive si isi orienteaza ratingul catre acel pachet despre joc. De exemplu, LTX A / T2 despre la Michelin a obtinut peste 1.800 la testul UTQG. Dar Michelin i-a acordat un rating despre 500. De ce? La ca nu doresc ca oamenii sa se innebuneasca atunci cand anvelope at lor nu dureaza 120.000 de mile. Deci: luati calificativele de imbracaminte intr-un bob mare despre sare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult