Anvelope atv 21 7 10

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope atv 21 7 10. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Anvelope atv 21 7 10?

Echipa noastra de revizuire a cercetat amanuntit piata anvelopelor si a gasit acesti opt producatori populari pentru a oferi cele mai exceptionale anvelope atv 21 7 10 bazate pe calitatea generala, reputatia industriei, accesibilitatea si varietatea. Am oferit celor mai de calitate trei marci ale noastre un superlativ pentru a va ajuta sa se potriveasca mai in stil corect nevoilor dvs., dar oricare dintre cele mai de incredere alegeri de mai jos este o selectionare despre renume.

Unul dintre cele mai bune anvelope auto ale Continental pentru conducerea pe tot terenul, acest model ofera camioanelor si SUV-urilor un echilibru perfect al capacitatii despre pornire si off-road.

Raspunsul scurt? Este complicat. Daca anvelopele voi ating in stil regulat murdaria si terenul este mai dur decat un drum neasfaltat, s-ar putea. Anvelopele agresive despre pe tot terenul sau de pe terenul de noroi pot stimula cu adevarat tractiunea. Sunt construite pentru a rezista la conditii infioratoare, asa incat au pereti laterali mai grosi pentru a se proteja impotriva perforatiilor si a blocurilor despre rulare carnoase pentru a ajuta la apucarea rocilor si la trecerea prin noroi. Acest design de rulare cu adancime, cu distanta deschisa, iti slabi noroiul imediat ce lovesti acceleratia, tragandu-te chiar prin panta. Si pe stanci si murdarie libera, acele blocuri importanti de rulare prind traseul in care o anvelopa mai blanda ar aluneca si se invarte, probabil lasandu-te blocat.

Uita-te la banda de rulare a pneurilor. Anvelopele vin cu indicatoare de uzura a benzii despre rulare si ar trebui sa le cititi o data pe luna. Aceste benzi despre cauciuc circula orizontal pe anvelopa si apar numai atunci cand anvelopa este necesar sa se schimbe. Anvelopele sunt considerate nesigure atunci cand sunt uzate 2/32 despre inch, conform NHTSA .

In functie de utilizarea dvs., puteti distruge un set ieftin despre anvelope intr-o zi. Literalmente. Daca misiunea tine exista sa va scoateti vehiculul off-road, despre exemplu, si ati apreciat o marca sub-standard despre anvelope, o roca ascutita ar putea perfora cu usurinta o gaura in peretele lateral si la pranz voastra s-a terminat. Acestea sunt exact pericolele pe care producatorii despre anvelope despre marca spera sa le protejeze de perioada in care investesc banii in cercetare si dezvoltare, mai degraba decat sa indeplineasca ante-deschidere cu miros negru. Cumparati in considerare o anvelopa, de exemplu, All-Terrain T / A K02 de la BF Goodrich. Este una dintre cele mai populare anvelope de toate terenurile din afacere, iar BF Goodrich a cheltuit o tona de bani pentru comercializarea acesteia de cand a fost introdusa in 2014, motiv pentru care s-ar putea sa credeti ca puteti alege o marca mai mica. De ce sa platesti mai mult pentru o anvelopa doar pentru ca compania care o efectua a cheltuit mai mult pentru marketing?

Jack despre toate meseriile, stapan pe niciunul, anvelopele de toate anotimpurile sunt in regula, dar nu sunt distinct despre grozave la nimic. Daca doriti doar sa montati un set despre anvelope si sa uitati de el, atunci obtineti toate anotimpurile. Nu vor avea o anvelopa de vara sau despre trei sezoane atunci cand se va incalzi si, cu siguranta, nu vor avea tractiunea unei anvelope de primavara pe zapada. Dar nici ele nu vor fi inutile in niciun context. In sortiment ideal, daca traiesti intr-un climat rece, veti avea doua seturi de anvelope - vara si orice altceva.

S-ar putea sa credeti ca, daca masina domnia voastra provine din fabrica cu anvelope atv 21 7 10 rulate, ii nevoie sa le inlocuiti cu anvelope atv 21 7 10 rulate, care ar putea fi mai scumpe si ofera aproape mereu o calatorie mai aspra decat cele care nu circula. (Acest lucru se datoreaza peretilor laterali super-rigi, care ii nevoie sa fie suficient de robusti pentru a permite conducerea atunci cand anvelopa este dezumflata.) Dar acest lucru nu este neaparat cazul, chiar daca masina dumneavoastra rulata nu va avea o rezerva. Ati putea alege mereu o optiune care devine din ce in ce mai frecventa despre la OEM-uri, care este sa foloseste anvelope atv 21 7 10 fara rulare si sa purtati doar un kit de reparatie a anvelopelor, care exista practic o cutie de Fix-A-Flat. Chestiile astea functioneaza, cel putin pentru tipul despre perforatii care pot fi reparate. Goop-inflatie despre anvelope atv 21 7 10 iti poate duce acasa si de acolo la magazin pentru o anvelopa zece sau o reparatie mai permanenta.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult