Anvelope atv ieftine

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope atv ieftine. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Anvelope atv ieftine?

S-ar putea sa credeti ca, daca masina dvs. provine din fabrica cu anvelope atv ieftine rulate, trebuie sa le inlocuiti cu anvelope atv ieftine rulate, care ar putea fi mai scumpe si ofera aproape intotdeauna o calatorie mai aspra decat cele care nu circula. (Acest lucru se datoreaza peretilor laterali super-rigi, care este necesar sa fie suficient de robusti pentru a permite conducerea atunci cand anvelopa exista dezumflata.) Dar acest lucru nu este neaparat cazul, chiar daca masina dvs rulata nu va avea o rezerva. Ati putea alege mereu o optiune care devine din ce in ce mai frecventa de la OEM-uri, care exista sa utilizati anvelope atv ieftine fara rulare si sa purtati doar un kit despre reparatie a anvelopelor, care exista practic o cutie despre Fix-A-Flat. Chestiile astea functioneaza, cel putin pentru tipul de perforatii care pot fi reparate. Goop-inflatie despre anvelope atv ieftine iti te ajuta pentru a duce acasa si de acolo la magazin pentru o anvelopa cinci sau o reparatie mai permanenta.

In termeni practice, raportul de aspect exista inaltimea peretelui lateral, iar un numar mai mic inseamna mai putin perete lateral. Ceea ce inseamna ca, daca doriti aspectul cu profil scazut, nu ar trebui sa cumparati doar anvelope noi - este necesar sa includeti si roti noi, la o dimensiune mai mare, pentru a compensa pierderea peretelui lateral. In caz contrar, iti reincarcati in mod eficient masina, deoarece anvelopele mai scurte vor realiza ca motorul tine sa se ridice mai mica la o anumita viteza, precum si sa provoace odometrul dvs. sa creasca kilometri cu un ritm accelerat. Si nu decizi asta. In consecinta de, daca, spune, decizi sa mergi dintr-o anvelopa 205/60/16 (unde 205 este latimea in milimetri, 70 este raportul de aspect, iar 16 exista diametrul interior pentru roata) la un profil de 50, de asemenea, va trebui sa faceti upgrade la o roata despre 17 inci pentru a mentine acelasi diametru general.

Am rotunjit alegerile noastre dintre cele mai folosite marci de anvelope pentru a se potrivi cu fiecare tip de vehicul si cu fiecare stare meteo. In general, iti sfatuim sa puneti toate anvelopele meteorologice pe masini pentru conditii despre conducere de zi cu zi, deoarece acestea sunt cele mai potrivite pentru conducerea orasului si autostrazi. Daca aveti lipsa despre ceva mai specializat, majoritatea marcilor au factori precum anvelopele cu vreme umeda, anvelopele pentru zapada si anvelopele sportive.

Dar banii cheltuiti de BF Goodrich au demonstrat ca K02 exista cea mai buna anvelopa din clasa sa. Cand a fost introdusa anvelopa, compania a furnizat aceste anvelope atv ieftine off-the-raft pentru clasa Baja Challenge din cursa desertului Baja 1000. Fiecare vehicul care a concurat in acea clasa a purtat aceleasi anvelope atv ieftine pe care le-ati fi putut livra astazi in casa dvs., iar ideea a fost sa demonstreze durabilitatea anvelopei in timpul uneia dintre cele mai pedepsitoare curse off-road din lume.

Printre specificatiile cu care iti confruntati la produsele despre anvelope, imbracamintea despre rulare exista una dintre cele mai misterioase. Daca o anvelopa are un grad despre imbracaminte despre 400 si alta exista despre 600, un lucru inseamna ca ultima anvelopa iti dura cu 50% mai mult? Nu chiar, pentru ca, desi exista un test de calitate uniforma a anvelopelor standardizat pentru a masura imbracamintea despre rulare pe anumite drumuri din vestul Texasului, testul este atat despre usor incat majoritatea anvelopelor obtin scoruri nebunesti.

Analizand intregul spectru de piese auto, anvelopele au, de departe, cea mai mare variatie. Exista atat de multi factori care cumpara setul perfect pentru vehiculul tine si nevoile unice de conducere. Daca consultati orice catalog al anumitor companii despre anvelope / cele mai prestigioase anvelope auto, exista niveluri diferite in ceea ce priveste pretul.

Cu exceptia cazului in care inlocuiti anvelope atv ieftine masinii voi cu setul identic cu care a venit, vei lua anumite decizii. Care este povestea cu imbracaminte de rulare? Puteti inlocui o anvelopa rulata cu altceva? Anvelopele de toamna merita investitia?

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult