Anvelope bicicleta continental 28

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope bicicleta continental 28. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Anvelope bicicleta continental 28?

In functie despre utilizarea dvs., puteti distruge un set ieftin despre anvelope bicicleta continental 28 intr-o zi. Literalmente. Daca misiunea voi exista sa iti scoateti vehiculul off-road, de exemplu, si ati iubit o marca sub-standard de anvelope, o roca ascutita ar putea perfora cu usurinta o gaura in peretele lateral si ziua voastra s-a terminat. Acestea sunt exact pericolele pe care producatorii despre anvelope bicicleta continental 28 despre marca spera sa le protejeze despre epoca in care investesc banii in cercetare si dezvoltare, mai degraba decat sa indeplineasca ante-deschidere cu miros negru. Luati in considerare o anvelopa, despre exemplu, All-Terrain T / A K02 de la BF Goodrich. Este una dintre cele mai populare anvelope bicicleta continental 28 de toate terenurile din afacere, iar BF Goodrich a cheltuit o tona despre bani pentru comercializarea acesteia de cand a fost introdusa in 2014, motiv pentru care s-ar putea sa credeti ca puteti alege o marca mai mica. De ce sa platesti mai mult pentru o anvelopa doar pentru ca compania care o realiza a cheltuit mai mult pentru marketing?

Jack de toate meseriile, stapan pe niciunul, anvelopele despre toate anotimpurile sunt in regula, dar nu sunt anume despre grozave la nimic. Daca doriti doar sa montati un set de anvelope si sa uitati despre el, atunci obtineti toate anotimpurile. Nu vor avea o anvelopa despre primavara sau de cinci sezoane atunci cand se iti incalzi si, cu siguranta, nu vor avea tractiunea unei anvelope de iarna pe zapada. Dar nici ele nu vor fi inutile in niciun context. In soi ideal, daca traiesti intr-un climat rece, veti avea doua seturi despre anvelope - iarna si orice altceva.

Daca primiti anvelope de iarna, includeti un set complet cu jante, in acest fel incat sa nu fie necesar sa montati si sa echilibrati totul in fiecare toamna si primavara. Si daca iti reduceti la costuri, nu uitati ca anvelopele domnia voastra de iarna prelungesc efectiv viata anvelopelor tine despre restul anului - deci nu cheltuiti cu adevarat bani in plus, cu exceptia rotilor. Si pe partea din fata, ar trebui sa parcurgeti eBay sau junkyards pentru roti decolare, care sunt roti din fabrica pe care cineva le-a eliminat in favoarea jantelor personalizate. Decolarea este un apel bun pentru rotile de iarna, deoarece daca indoiti una pe o gaura de mijloc, iti fi usor sa poti avea o alta roata potrivita. Acest lucru ar putea fi mult mai greu cu o roata aftermarket, care ar fi putut iesi din productie de cand ai cumparat setul tau. O alta nota: Puteti obiectele un set suplimentar de senzori de monitorizare a presiunii in anvelope care intra in roti, daca masina dumneavoastra are un sistem TPMS. Dar daca puteti trai cu o raza de avertizare a tabloului de bord pentru iarna (si nu aveti informatii despre masina voi cu privire la presiunile anvelopelor), puteti economisi bani si sariti senzorii de pe cauciucul dvs. de iarna.

O garantie de kilometraj - numita si garantie de viata de rulare - exista o estimare a duratei de rulare a anvelopei. Garantiile despre kilometri pot varia foarte mult nu numai intre producatori, ci si intre tipurile de anvelope. De exemplu, anvelope bicicleta continental 28 despre toate anotimpurile au garantii de kilometri mai lungi decat anvelope bicicleta continental 28 de performanta din cauza a ceea ce ii nevoie sa faca: conduceti rutele de navete versus conducerea in jurul traseelor despre curse.

Si in moment ce producatorii nu isi pot exagera ratingul, li se permite sa-l subestimeze. Cat de mult exista subliniat si despre ce le revine, dar puteti da seama ca fiecare companie priveste numerele tuturor celorlalti pentru anvelope competitive si isi orienteaza ratingul catre acel pachet de joc. De exemplu, LTX A / T2 de la Michelin a obtinut peste 1.800 la testul UTQG. Dar Michelin i-a acordat un rating despre 500. De ce? La ca nu doresc ca oamenii sa se innebuneasca atunci cand anvelopele lor nu dureaza 120.000 despre mile. Deci: luati calificativele despre imbracaminte cu un bob mare de sare.

Echipa noastra despre revizuire a cercetat amanuntit piata anvelopelor si a gasit acesti 6 producatori populari pentru a oferi cele mai exotice anvelope bazate pe calitatea generala, reputatia industriei, accesibilitatea si varietatea. Am oferit celor mai de incredere trei marci ale noastre un superlativ pentru a iti ajuta sa se potriveasca mai in stil corect nevoilor dvs., dar oricare dintre cele mai exceptionale alegeri despre mai jos exista o selectionare despre renume.

Si in moment ce producatorii nu isi pot exagera ratingul, li se permite sa-l subestimeze. Cat despre mult exista subliniat si despre ce le revine, dar puteti da seama ca fiecare companie priveste numerele tuturor celorlalti pentru anvelope bicicleta continental 28 competitive si isi orienteaza ratingul catre acel pachet despre joc. De exemplu, LTX A / T2 de la Michelin a obtinut mai sus de 1.800 la testul UTQG. Dar Michelin i-a acordat un rating de 500. De ce? La ca nu doresc ca oamenii sa se innebuneasca atunci cand anvelope bicicleta continental 28 lor nu dureaza 120.000 despre mile. Deci: luati calificativele despre imbracaminte intr-un bob mare despre sare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult