Anvelope iarna 165 60 r14

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope iarna 165 60 r14. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelope iarna 165 60 r14?

Sunt multe lucruri care vin în minte când te gândești la patru anvelope de iarnă. Primul este cu adevărat important pentru a vă menține vehiculul să funcționeze fără probleme în timpul iernilor lungi de iarnă. Un alt lucru la care trebuie să vă gândiți poate fi importanța acestuia atunci când conduceți un vehicul în condiții de gheață. Anvelopele de iarnă sunt făcute pentru a prinde zăpada și pentru a vă menține vehiculul în mișcare chiar și atunci când ar putea fi acoperit cu zăpadă proaspăt aglomerată. În cele din urmă, este important să vă asigurați că aveți anvelopele corecte pentru mașina sau camionul dumneavoastra Dacă aveți un vehicul mare, poate doriți să luați în considerare anvelopele de iarnă care au diametrul mai mare. Dacă aveți o mașină mică, poate doriți să luați în considerare anvelopele de iarnă care sunt mai mici.

Care reprezintă atuurile de anvelope iarna 165 60 r14?

Anvelopele de iarnă au suficiente avantaje față de alte tipuri de anvelope auto. Principalul avantaj este că sunt mai puțin susceptibile de a provoca daune mașinii tale sau poate bicicletei în timpul iernii. Anvelopele de iarnă pot fi, de asemenea, mai stabile pe suprafețe înghețate și acoperite cu zăpadă. În plus, anvelopele de iarnă sunt mai puțin vulnerabile la uzura rapidă, ceea ce vă poate economisi bani pe termen lung.

Care sunt inconvenientele anvelope iarna 165 60 r14?

Anvelopele de iarnă sunt bune pentru a conduce pe vreme rece, dar au unele dezavantaje. Iată o jumătate de duzină dintre cele mai comune:

Uzura plăcuțelor este în general mai mare la anvelopele de iarnă, deoarece cauciucul este mult mai fragil pe vreme rece.

În general, presiunea de umflare a anvelopelor poate fi mai mică iarna deoarece oxigenul este mai sărac și mai puțin plăcut de inhalat.

Aderența anvelopei poate fi mai mică din cauza zonei mai reci.

Este posibil ca anvelopa să nu poată suporta vitezele mai mari implicate în călătoriile de iarnă.

Este posibil ca roata să nu poată face față în mod normal condițiilor de gheață.

Este posibil ca anvelopa să nu fie capabilă să gestioneze în mod normal zăpada și gheața.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelope iarna 165 60 r14?

Anvelopele de iarnă nu sunt cea mai bună opțiune pentru fiecare mașină. Ele pot fi foarte periculoase pentru vehiculele cu anvelope mari, grele, care se pot învârti sau rula. De asemenea, anvelopele de iarnă pot determina încălzirea rapidă a mașinii, ceea ce poate face periculoasă operarea unui vehicul pe îngheț.

Dacă sunteți în căutarea unor anvelope care să vă ajute să ieșiți din iarnă, consultați gama noastră de anvelope de iarnă de la 165 60 R14 până la 185/65 R16. Avem acum o gamă de patru anvelope care se potrivesc cu orice mașină, iar prețurile sunt imbatabile. Asa ca nu mai astepta, ia-ti anvelopele de iarna astazi!

Când vine vorba de anvelope pentru lunile de iarnă, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Este că vrei să alegi anvelope care au un conținut mai scăzut de material. Acest lucru îi va ajuta să continue mai mult timp în lunile de iarnă. Al doilea lucru de reținut este dimensiunea sa. Nu doriți să mergeți prea lat pentru că s-ar putea să ajungeți cu o suprafață mare în jurul anvelopei și nu se va potrivi bine vehiculului. Ultimul lucru de luat în considerare poate fi presiunea de pompare. Vrei să te asiguri că sunt doar o presiune de cel puțin 6,0 până la 6,25.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult