Anvelope iarna 175 70 r13 second hand

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de anvelope iarna 175 70 r13 second hand. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul second hand

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este anvelope iarna 175 70 r13 second hand?

Anvelopele pentru lunile de iarnă sunt cu adevărat o necesitate pentru orice vehicul care va fi folosit în climă rece. O anvelopă umflată corespunzător pentru lunile de iarnă vă ține mașina sau camionul în siguranță pe străzi în timpul lunilor de iarnă. De asemenea, mașina sau camionul dumneavoastra pot funcționa mai bine și pot fi mai fiabile pe vreme rece.

Care reprezintă atuurile de anvelope iarna 175 70 r13 second hand?

Anvelopele de iarnă prezintă multe avantaje, alături de 175 75 r13 fiind una dintre cele mai populare forme. Iată câteva motive pentru care:

Sunt duri și puternici.

Sunt ușor de tratat dacă afară este frig.

Ele oferă o tracțiune bună pe zăpadă și gheață.

Acești oameni ușor de curățat.

Când căutați o opțiune excelentă pentru anvelopele de iarnă, 175 70 r13 este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Care sunt inconvenientele anvelope iarna 175 70 r13 second hand?

Există câteva dezavantaje în utilizarea anvelopelor pentru mașini de iarnă pe o mașină. Primul este că pot face ca vehiculul dumneavoastră să se ridice mai repede decât în mod normal datorită forței suplimentare de tracțiune pe care o oferă. Al doilea este că pot face ca mașina să piardă tracțiunea dacă este udă. Acest lucru se datorează faptului că tensiunea scăzută a roților înseamnă că acestea pot prinde traseul la fel de bine ca anvelopele obișnuite. Ultimul este că pot fi mai greu de spălat decât anvelopele frecvente.

Care sunt aspectele nefaste ale anvelope iarna 175 70 r13 second hand?

Există unele aspecte dăunătoare pentru anvelopele de iarnă, dar toate se rezumă la o singură problemă: nu sunt la fel de bune ca anvelopele de vară. Când condițiile se înrăutățesc, cauciucul special din anvelopele de iarnă începe să se deterioreze, ceea ce poate duce la performanțe slabe, precum și la drumuri și autostrăzi periculoase. Mai jos sunt 5 dintre cele mai frecvente probleme cu anvelopele de iarnă, precum și cum să le remediați:

Nicio banda de rulare nu rămâne pe roată: aceasta poate fi o problemă mai frecventă cu anvelopele de iarnă pentru mașini și este cauzată de uzura cauciucului din cauza vremii reci. Pentru a preveni acest lucru, utilizați un etanșant pentru anvelope de iarnă pentru a proteja banda de rulare de uzură.

Teren alunecos – Când călătoriți pe suprafețe netede, asigurați-vă că utilizați anvelope de iarnă cu aderență. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți pe picioare și să evitați să fiți prins.

Frânare slabă: când frânați în condiții de iarnă, asigurați-vă că utilizați patru anvelope de iarnă cu putere de oprire bună. Acest lucru vă va ajuta să evitați să fiți oprit și să obțineți citarea.

Acești oameni sunt prea frig pentru a lucra - odată ce afară este iarnă și nici nu poți purta anvelope de iarnă, s-ar putea să vrei să folosești anvelope de vară. Acest lucru vă va ajuta să obțineți mai multă productivitate și să vă reduceți cheltuielile.

Adâncime mică a benzii de rulare – Aceasta este o altă problemă comună cu anvelopele de iarnă. Când suportul este prea puțin adânc, poate fi dificil să stai pe pământ. Acest lucru poate provoca o cădere sau poate o alunecare. Pentru a preveni acest lucru, utilizați o anvelopă de iarnă cu benzi de rulare puternice.

Ești în căutarea unei anvelope de iarnă care să corespundă nevoilor tale? Atenție la varietatea disponibilă de la mărci precum Yokohama și Pirelli. Cu designul lor de anvelope pentru mașini și chiar cu proprietățile lor, aceste tipuri de anvelope pot oferi mai mult decât un confort extraordinar de condus iarna.

Anvelopele de iarnă sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea performanței vehiculului dumneavoastră în săptămânile mai reci. Ele oferă o aderență excelentă la sol și ajută la evitarea mașinii dumneavoastra în mișcare pe drumuri. De asemenea, sunt o opțiune bună atunci când locuiți într-un climat rece.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult