Leduri pentru cresterea plantelor

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de leduri pentru cresterea plantelor. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este leduri pentru cresterea plantelor?

Luminile ghidate au devenit din ce în ce mai populare pentru cultivarea plantelor, deoarece oferă o sursă de lumină naturală care ajută plantele să crească și să-și atingă propriul potențial maxim. Iată câteva sfaturi pentru utilizarea leduri pentru cresterea plantelor:

Alegeți tipul potrivit de LED pentru plantele dumneavoastra: luminile LED sunt disponibile în soiuri roșii și albe. Alegeți o lumină LED albă pentru plantele care doresc iluminare naturală, cum ar fi roșiile, salata verde și florile. Alegeți o lumină roșie pentru plantele care au nevoie de o lumină de Crăciun, cum ar fi trandafiri, garoafe și margarete.

Plasați sursa de lumină LED într-o poziție optimă pentru plantele dumneavoastra - plantele cresc cel mai bine în lumina directă a soarelui. Puteți plasa lumina LED într-o poziție orientată spre pământ sau spre o fereastră luminoasă.

Începeți să utilizați un cronometru pentru a controla intensitatea luminii ghidate: luminile LED au un temporizator care poate fi setat la o anumită perioadă de timp. Utilizează cronometrul pentru a regla adâncimea luminii pentru o perioadă mai lungă de timp sau mai rapid.

Aplicați niveluri de plante pentru a menține lumina LED în poziție – Plantele de interior cresc cel mai bine atunci când sunt înconjurate de un suport solid. Așezați achizițiile de plante într-o poziție care să permită luminii să ajungă uniform la culturi.

Puneți lumina cu LED-uri într-un loc mare întunecat: iluminarea cu LED-uri și kiturile funcționează cel mai bine atunci când sunt plasate într-un loc frumos întunecat. Plasați lumina LED într-o poziție departe de ferestre și alte surse de lumină.

Care reprezintă atuurile de leduri pentru cresterea plantelor?

Led-urile sunt perfecte pentru extinderea plantelor, deoarece sunt fiabile, de încredere și ușor de utilizat. De asemenea, sunt o opțiune bună pentru plantele mai mari, deoarece nu necesită mult spațiu. Led-urile sunt, de asemenea, cea mai bună opțiune pentru viața plantelor care nu este menită să crească în lumina directă a soarelui.

Care sunt inconvenientele leduri pentru cresterea plantelor?

Există unele dezavantaje în aplicarea DEGREE, dar acestea sunt în principal cosmetice.

Un dezavantaj este că LED-urile pot fi foarte vii, determinând ca lumina să se reflecte asupra plantelor și să le facă să pară false. Un altul este că LED-urile se pot încălzi rapid, ceea ce poate face plantele prea confortabile. În cele din urmă, LED-urile pot fi costisitoare de instalat și vor dura doar câțiva ani fără a fi înlocuite.

Care sunt aspectele nefaste ale leduri pentru cresterea plantelor?

Pe măsură ce semnele de creștere cu LED-uri devin mai populare, există multe dezavantaje ale acestor lumini. Permiteți-mi să vă împărtășesc șase dintre cele extrem de comune:

Pot fi periculoase pentru plante dacă sunt folosite incorect.

Acestea produc o cantitate mare de căldură, care poate provoca arsuri și răni plantelor.

Acestea ar putea crea lumină puternică care poate fi dăunătoare pentru ochi și piele.

Ele sunt de obicei scumpe de realizat.

Ele pot fi dificil de instalat.

Acestea vor produce durate scurte de viață, ceea ce poate face dificilă potrivirea creșterii plantei.

Cultivarea plantelor cu LED-uri poate fi o modalitate inteligentă de a crește productivitatea grădinii. Cu puțină grijă, echipamentele și iluminatul de creștere GUIDED pot fi, de asemenea, un plus grozav pentru aproape orice grădină din curte.

O lumină de creștere direcționată este o metodă excelentă pentru cultivarea verdeață în unități de depozitare sau grădini mici. O lumină LED este grozavă, deoarece produce un spectru de lumină pentru ca plantele să fotosintetizeze și să crească. Iluminarea de creștere ghidată are, de asemenea, un temporizator care vă permite să setați un timp de creștere și vine cu o varietate de caracteristici pentru a le face ușor de utilizat.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult