Leduri pentru sere

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de leduri pentru sere. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este leduri pentru sere?

Leduri pentru sere este o formă de LED utilizată în sere pentru a îmbunătăți sustenabilitatea plantelor. Ele sunt utilizate de obicei în lămpile de creștere cu LED-uri, deoarece sunt eficiente din punct de vedere energetic și au o durată de viață lungă. Acestea vor funcționa cel mai bine atâta timp cât sunt utilizate într-un spectru de lumină naturală pentru a îmbunătăți creșterea.

Care reprezintă atuurile de leduri pentru sere?

Există câteva avantaje ale serviciilor pentru a vă hrăni proprietatea. Aceste beneficii sunt:

Economisiți energie folosind becuri verzi GHIDATE.

Puteți economisi bani la factura de energie a casei utilizând luminile verzi GIDATE.

Economisiți bani la costurile de service la domiciliu utilizând lumini verzi GIDATE.

Puteți economisi bani la cheltuielile cu controlul dăunătorilor de acasă folosind iluminarea LED ecologică.

Puteți economisi bani la costurile de mediu ale casei dumneavoastra folosind lămpi LED ecologice.

Care sunt inconvenientele leduri pentru sere?

Există câteva dezavantaje în vederea utilizării, dar principalul este că creează evacuare nocivă. Când sursa de lumină de la LED-uri strălucește pe anumite materiale, acestea pot produce căldură, ceea ce ar putea face ca materialul să înceapă să emită fum, căldură sau chiar flacără. Acest lucru este deosebit de riscant pentru persoanele care sunt sensibile la tipurile de emisii, deoarece sursa de lumină le poate irita sau chiar răni.

Un alt dezavantaj al utilizării este că în general nu sunt foarte eficiente. Ei produc doar aproximativ 50% din puterea pe care o ar produce dacă ar folosi becuri standard. Ceea ce înseamnă că trebuie folosite în doze mai mari pentru a crea aceleași rezultate ca și luminile tradiționale. În plus, ar putea fi și destul de scumpe de cumpărat.

Care sunt aspectele nefaste ale leduri pentru sere?

Sunt o formă de bec care este folosit pentru a genera căldură. Când becul este aprins, acesta produce lumină. Acest tip de lumină este folosit pentru a încălzi camera, ceea ce poate crea adesea un mediu confortabil. Dezavantajul este că produc greutate mică, care poate fi orbitoare, iar căldura poate fi foarte înăbușitoare.

Sunt un tip de LED-uri care implică emisii de LED-uri pentru a furniza lumină. Aceste tipuri de LED-uri pot fi folosite pentru a controla nivelul de lumină dintr-o cameră și pot fi, de asemenea, folosite pentru a alimenta dispozitivele din casă.

Leduri pentru sere (GTL) poate fi un tip de bec de înaltă eficiență care aplică LED-uri mici, ecologice pentru a genera lumină. Becurile Gtl sunt de obicei mai eficiente decât becurile incandescente sau fluorescente standard, deoarece folosesc mai puțină energie pentru a crea lumină și emit mai puține gaze cu efect de seră. Cea mai potrivită opțiune pentru Gtls pentru a obține case și companii care doresc undă verde eficientă și uniformă.

Leduri pentru sere este un tip de LED folosit pentru a produce o sursă de lumină într-un spectru albastru sau verde. Aceste tipuri de LED-uri dezvoltă lumină la o lungime de undă mai scurtă decât LED-urile tradiționale, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate într-o varietate de aplicații în care LED-urile standard ar putea să nu funcționeze. De exemplu, aplicații precum lumină verde, inteligență sintetică și stadioane cu lumină verde. De asemenea, sunt mai puțin probabil să provoace oboseală oculară și sunt mai durabile decât LED-urile clasice.

Cea mai bună opțiune în ceea ce privește aplicațiile care necesită un nivel ridicat de putere luminoasă. Din fericire, sunt o opțiune excelentă pentru aplicațiile care necesită un consum redus de energie. De asemenea, poate fi o opțiune excelentă pentru aplicațiile care au nevoie de o durată de viață mai lungă.

Există câteva elemente la care trebuie să vă gândiți atunci când vă alegeți sera cu LED-uri. Primul lucru la care să te gândești este un fel de GHIDAT. Există aproximativ trei tipuri de: albastru strălucitor, verde și roșu. De obicei, albastru și chiar verde vor fi cele mai comune tipuri. Sera roșie BROUGHT este un tip special de aparat oral cu LED-uri cu efect de seră care este utilizat pentru programele de inteligență create de om.

Următorul lucru de luat în considerare ar putea fi dimensiunea LED-ului. Veți găsi trei dimensiuni de: mic, mediu și mare. Micul LED cu efect de seră este considerat cea mai comună măsurătoare. Sera cu canale DIRECTED are următoarea dimensiune mai mare, iar sera cu LED-uri mari este cu siguranță cea mai mare dimensiune.

Următorul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare poate fi prețul. Există câteva tipuri diferite dintre care sunt mai scumpe decât celelalte. Mov și verde sunt mai scumpe în comparație cu celelalte două tipuri. Led-ul violet pentru seră este mai scump decât celelalte două tipuri asociate cu leduri pentru sere.

Nu ceea ce trebuie privit este forma LED-ului. Veți găsi trei varietăți de LED-uri: roșiatice, verzi și albastre. Led-ul roșu cu efect de seră este unul dintre cele mai scumpe tipuri de LED.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult