Leduri plante

★★★★☆

Nu mai ezitati si profitati de aceste promotii incredibile de leduri plante. Asa cum va asteptati: avem oferte grozave gandite exclusiv pentru dumneavoastra!

Top 10 cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cât de important este leduri plante?

Leduri plante este o formă de lumină LED care funcționează cu culturile. Ele se găsesc adesea în sere, împreună cu alte medii de creștere, pentru a crea o lumină moale pentru ochi și mai puțin aspră decât iluminatul LED convențional. De asemenea, sunt grozave pentru a oferi moliciune în medii mai întunecate.

Care reprezintă atuurile de leduri plante?

Acestea au o serie de avantaje față de becurile tradiționale, inclusiv:

Acești oameni sunt mai eficienți energetic, reducând factura la electricitate.

Ar putea fi ecologic, folosind mai puțină energie decât becurile clasice.

Acestea pot fi mai durabile și pot dura mai mult decât becurile convenționale.

Sunt mai luminoase și produc chiar mai multă lumină decât becurile tradiționale.

Sunt mai plăcute ochiului, arată mai frumoase și mai atractive decât becurile tradiționale.

Care sunt inconvenientele leduri plante?

Există multe dezavantaje în utilizarea luminii DIRIGATE pe bază de plante, totuși cel mai comun este că nu are o durată de viață lungă. Becurile tradiționale au o durată de viață de aproximativ 25.000 de ore, dar o lampă cu LED-uri ar trebui să dureze aproximativ 20.000 de ore. Aceasta înseamnă că dacă utilizați doar o lumină DIRECT pe bază de plante pentru o perioadă de timp, probabil că va fi inutilă. De asemenea, iluminatul și echipamentele cu LED din plante nu sunt la fel de eficiente ca luminile tradiționale GIDATE. Un bec LED obișnuit produce aproape 5.000 de lumeni, totuși o utilizare tipică a iluminatului cu LED-uri poate produce până la 10.000 de lumeni. Din acest motiv, utilizarea luminii LED pentru plante nu va fi la fel de strălucitoare ca o lumină tradițională BROUGHT, dar cu siguranță va avea și o viață scurtă.

Care sunt aspectele nefaste ale leduri plante?

Iluminatul direcționat către plante poate avea o serie de caracteristici negative, inclusiv:

Pot fi foarte greu de controlat, deoarece intensitatea luminii poate fi foarte afectată de frunzele sau petalele plantei.

Acestea ar putea produce multă căldură, ceea ce poate fi periculoasă pentru oameni sau echipamente.

Ele pot fi costisitoare de întreținut și pot dura foarte puțin timp dacă sunt utilizate în mod regulat.

Pot genera multă strălucire, ceea ce poate fi enervant pentru oamenii care se uită direct la ele.

Leduri plante sunt un tip de LED care este proiectat să emită lumină în grupurile spectrale de culoare roșie, mandarină și galbenă. Ele sunt adesea folosite în corpuri de iluminat pe lângă LED-uri, deoarece sunt foarte durabile și pot fi la fel de lungi fără a fi nevoie să fie înlocuite.

Plantele lucrează cu lumină pentru a fotosinteza, care la rândul său produce lumină care este folosită pentru a genera oxigen, care este adesea folosit pentru fotosinteza naturală. Dacă se găsește o scurgere de lumină într-o floare, lumina care ar trebui să lovească planta în curs de dezvoltare va ajunge direct la pământ! Se datorează faptului că plantele sunt de obicei sensibile la lumină.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult